Korkeatasoista mainosteippausta Karkkilasta

Mainoskone TS Oy toteuttaa mainosteippaukset, suurkuvatulostukset, autokalvotukset ja yliteippaukset sekä graafisen suunnittelun työt luotettavasti ja nopealla aikataululla Karkkilasta käsin Vihdin ja Nummelan sekä muun Länsi-Uudenmaan alueella. Tutustu palveluihin tarkemmin tällä sivulla!

Ota yhteyttä

Mainosteippausta suuriin ja pieniin pintoihin

Mainosteippauksen avulla voidaan hyödyntää muun muassa ajoneuvojen, ikkunoiden ja seinien pinnat mainonnassa. Mainoskone TS Oy:llä on vuosien kokemus graafisesta suunnittelusta ja suurtenkin pintojen teippauksen lopputuotannosta, joten voit luottaa siihen, että lopputulos on aina korkealuokkainen. 

Asiakas voi toimittaa mainosteippausta varten valmiin aineiston, minkä lisäksi yritys tarjoaa monipuolista ja ammattitaitoista suunnitteluapua asiakkaalle. Mainoskone TS Oy toteuttaa toiveidesi mukaiset mainosteippaukset toimipaikassaan Karkkilassa tarvittaessa myös nopealla aikataululla!

Kysy lisää!

Korkealaatuinen suurkuvatulostus

Etsitkö Länsi-Uudenmaan alueella toimivaa yritystä, joka toteuttaisi sinulle suurten kuvien tulostuksen korkealaatuisesti ja luotettavasti? Ota yhteys Mainoskone TS Oy:hyn ja kerro, millaisen kuvan tulostuksesta olisit kiinnostunut.

Soita ja kysy lisää!

Lasien kalvotus

Lasien kalvotuksessa henkilö- tai pakettiauton lasit kalvotetaan sisäpintaan UV-suojatulla sävytetyllä auringonsuojakalvolla. Lisäksi ajo- ja takavalot voidaan kalvottaa sävytetyillä tai kirkkaailla kiveniskukalvoilla.

Lasien kalvotuksissa käytetään SunTek, 3M ja Hexis -merkkien tuotteita. Tarjolla on neljä perussävyä: 5 %, 18 %, 35 % ja 50 %. Mainoskone TS Oy:n tekemillä lasien kalvotuksilla on seitsemän vuoden takuu.


Tutustu galleriassa kuviin lasien kalvotuksista ja ota yhteyttä, mikäli haluat kuulla lisää erilaisista vaihtoehdoista!

Kysy lisää!

Graafinen suunnittelu

Mainoskone TS Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus monipuolisista graafisen suunnittelun töistä. Saat tilattua erilaiset yritysilmeet, logot ja kuvitustyöt joustavasti erikseen tai osana muita palveluita. Graafisessa suunnittelussa hyödynnetään normaalia PC-ympäristöä sekä Corel-ohjelmistoa. 

Galleria-sivulla näet yrityksen aiemmin toteuttamia graafisen suunnittelun töitä. Ota siis yhteyttä ja kerro, millaista ilmettä olisit hakemassa yrityksellesi!

Yhteystietoihin

Yliteippaus

Mainoskone TS Oy:ltä saat myös autojen yliteippaukset. Yliteippauksessa ajoneuvon maalatut pinnat teipataan yksivärisellä läpivärjätyllä kalvolla tai kuvatulostetulla, suojalaminoidulla kalvolla. Yliteippauksella voit muuttaa autosi ulkonäköä huomattavasti. Esimerkiksi satiinipintainen kalvotus tekee ajoneuvosta arvokkaamman näköisen, ilman että lopputulos olisi liian pramea tai joukosta erottuva.


Autosta irrotetaan ovenkahvat, peilit, ikkunalistat ja muut irtoavat osat teippaustyön helpottamiseksi. Nämä osat teipataan irrallaan. Lisäksi autoon voidaan lisätä yksityiskohtia teippaamalla ne erilaisella materiaalilla, kuten hiilikuitujäljitelmällä.

Kysy lisää!
Ota yhteyttä mainosteippauksista -kuvake

Kysy lisää mainosteippauksen vaihtoehdoista! Mainoskone TS Oy palvelee Karkkilasta käsin Länsi-Uudellamaalla.

Ota yhteyttä!